3.10.11

Hyötyä

Kuuntelin tänään herra Kulttuuri- ja urheiluministeri Paavo Arhinmäkeä Urheilumuseon vaihtuvan näyttelyn avajaisissa. Täytyy myöntää, että ministeri puhui asiaa lähiliikuntapaikkojen ja -mahdollisuuksien lisäämisestä. Se on tärkeää se.


Sastamalan Mouhijärvellä tempoiltiin myös menemään lähiliikuntapaikalla nimeltä suunnistuskartta. Maasto oli kertakaikkiaan ihaninta ihanuutta yösuunnistukseen. Eli riittävän vaikeaa suunnistuksellisesti ja kulkukelpoisuudeltaan varsin hidasta mönkimistä tarjoavaa. Priimaa shittiä. Näitä lisää, vaikka joka kuntaan!

Katsoin jo ensi vuoden SM-kisojen paikkakunnat. Ei ollut varsinaisesti pääkaupunkiseudun ympärillä. Hämeenlinna ja Kuusankoski kuulostivat lupaavimmilta. Ja Tervaruukinsalon keskimatka! Suppakisat pitäisi laittaa lakisääteisiksi SM-kisoiksi aina parin vuoden välein. Siksi hienoa se on.

Paavolla oli muuten jalassa Karhun 1970-luvun repro-kengät. Respectit siitä.

Avajaisissa tarjoiltiin kaljaa ja hodareita, eikä mitään katkarapuvoileipiä ja skumppaa. Respectit myös siitä.

Viikonloppuna sitten into piukalla Vaarojen maratonille. Koska matka on niin pitkä, ajattelin, että sovitaan KR:n porukalla välikiripaikkoja vaikka kuuden kilometrin välein. Tai vähintään jokaisen vaaran päälle. Eka vaaran päällä huutaa sitten voiton merkiksi, olen Peter nyt opit sen, kotini on täällä!

1 kommentti:

  1. Nanopartikkelit kun natsaa, niin huonokuntosempikin...

    VastaaPoista