10.7.10

Ilmastonmuutos ei paina mua

Hei on ollut kesä ja sen mukaiset kelit. Rusketusrajattomuutta on jo melkoisen paljon ja saattavatpa havainnot katkaravuistakin olla tosia ja oikeita. Rapukuvia tulee vielä, odotellaan nyt pari päivää kuitenkin juorulehtimateriaalien kanssa.

Onhan se vahvasti niin, että kun joku asia menee täysin penkin alle (en valita, ottaa päähän kuitenkin), niin joku muu sitten menee melko toisella lailla. Keskityttäköön näihin positiivisiin seikkoihin ja tällä kertaa käytettäköön jälkimmäisestä seuraavia esimerkkejä: tyynyliina-nauste, ruisleipä nauste ja muistitikku-nauste. Ilon kautta ja sillei. Ukkohalla-Paljakka sektorin maastot ovat kertakaikkisesti IHANIA.

Vähän heikompaa nausteisuutta tarjoili viimeisen osakilpailun suorittaminen heti puolen tunnin jälkeen, jolloin loppui niin keskittyminen kuin suunnistuskeskeinen ajattelu. Kaikkea muuta toki ajattelin rallatellessani rastiympyröissä ja niiden lähistöillä. Kaupan päälle siis kiikari-digikamera-seminauste. Tulipahan retkeiltyä tuokin. Sen jälkeen hymy seiskalle, sano muikkuuu.

Uinti-indeksi (uintikerrat/päivä) taisi olla noin 5 kuluneen viikon (piikki vissiin 8), kahvikupilliset noin samoissa, jäätelöt ehkä kolmosindeksiluvulla. Festaripannulla verryteltiin pariin kertaa, sillä rokki tulee ihan just, jota ennen tehdään Minsan kanssa ainakin tätä ja tätä.

ja kunhan jaksan niin raportoin miten kävikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti