15.7.10

Puulaaki

Parin viime vuorokauden visioihin on kuulunut rantabaarin perustaminen Tuulaakin ja Jokiaseman väliin. Tällä ei ole juurikaan yhteyttä viime aikoina jokiseudun vallanneeseen juomisaaltoon ja jopa siihen että eräästä ravintolantapaisesta loppuivat juomat kesken illan. Ollaan myös istuttu siinä nurmikolla kyseisten paikkojan välissä viime aikoina.

Puulaakissa kaikki on vielä paremmin.

Puulaakin sisäänheittotuotteena toimii suurista kuksista tarjoiltava kylmääkin kylmempi juotava. Olkoon se sitten vettä, lonkeroa kuin vaikka olutta tai tammitynnyristä laskettavaa viskiä, on hinta sama. Ja kallis. Jokaisen kuksan pohjaan on kaiverrettu puiseva kysymys-vastaus, jota nopeimmat juojat voivat sitten arvuutella kavereiltaan, kuin Olvin juojat konsanaan. Ja hitiksi muodostuvien visojen myötä juomamyynnin kasvu on väistämätön.

Tunnelmaa Puulaakissa tuodaan esimerkiksi elävän ja levytetyn musiikin turvin. Live-esiintymisiä tarjoilee Anna Puu ja muutoin taustalla pyörii vuonna 1995 julkaistu:Tästä tulikin mieleeni päivän keikka Ilomantsiin. Mennessämme ruokaravintolaan (ei anniskeluravintolaan huom huom) ensimmäinen paikallinen vastaan kävellyt kulki ylpeästi t-paita päällään. Siinä luki MM-1995 Suomi Maailmanmestari. Ilmeisesti tieto voitosta on kantautunut viimein myös itään. Ainoa Hattuvaaran pohjoispuolella kuuluva radiokanavakin taisi olla Nova. Ja YleRap vai oliko se vain puhe.

Petrokankaallakin oli männikköä.


No soi siellä sitten muutakin musiikkia, kuten 51Koodia - Puu. Puulaakin kanta-asiakaskunta koostuu mm. http://www.puumies.fi/ lehden lukijoista ja toimittajista. Luonnollisesti lehti löytyy hyllystä luettavaksi.

Ja kaiken lisäksi Puulaaki-niminen ravintola on jo Kangasniemellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti