16.10.12

Bemer pelastaa maailman

Olin lauantaina Vantaan maratonin yhteyteen järjestetyssä kestävyysjuoksuseminaarissa. Seminaarissa puhuivat niin Haikkola, Sinkkonen kuin Vasala. Ja olihan siellä muutama muu. Vasalan esitys oli mielenkiintoinen tuoretta näkökulmaa esittelevä ja seminaari muutenkin oli piristävää antia kaiken jo puuduttavaksi käyneen sinivalkoisen veriterapiakeskustelun jäljiltä. Ja huippu-urheilijan polullehan vie se Haikkolan menestyksen portaat ja Sinkkosen Juoksukirja edelleen.

Mutta huhhuh. Seminaarin viimeiseksi puhujaksi oli kehdattu kutsua Bemer-verkostomarkkinointihai. Olympiakomitea on langennut samaan loukkuun kuin Power Balance-rannekkeet veivät Selänteen ja muutaman muun urheilijan.. ja kenties satoja tuhansia ihmisiä? Puhujalla oli viimeisen päälle viilattu powerpoint-setti ja oli liikkuvaa kuvaa kuinka verenkierto vilkastuu verisuonissa laitteen ansiosta. Samoin kuin vaikka nyt tästä tuolilta ylös noustessa.

Asiasta voi kuunnella lisää mm. täältä 24 minuutin kohdalta alkaen:
http://areena.yle.fi/radio/1602998

On tietysti tärkeää uskoa vahvasti siihen mitä tekee, mitä käyttää ja mitä syö, sillä usko saattaa olla kaikista monipuolisimmin toimiva asia tekemässä harjoitus- tai palautusvaikutusta. Puhetta tässä maailmassa riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti