24.2.09

Huikeita suorituksia

täällä ja muualla.

Yksi

Työstin eilen kahden tunnin vesijuoksun. Ei varsinaisesti tarkoitus ollut, mutta kohtuu myöhään ja varsinkin priimatavaran osalta myöhässä saapunut nuljake ylipuhui polkemaan niin samapa tuo. Eihän miul muutakaan tekemistä ole loppuiltapäivästä.

Kaksi

Katsoin oscar-tilaisuuden aiheuttamasta mielijohteesta slumdog millionairen. Oli yksi kovimmista ikinä. Ja käsittämätöntä oli, että viikko sitten löytämäni melko epämääräinen musiikkitaiteilija M.I.A soi yhden huippukohtauksen taustalla. Yksi letkeimmistä biiseistä ikin.

http://www.youtube.com/watch?v=ps67fzMNPtg

Kolme

Kolasin tänäänkin vajaat 400 numeroa 8-sivuista Suomen Urheilulehteä lävitse. Vuosilta 1929-31, silloin kun miehet olivat rautaa, ottivat kunnolla massaa talvisin (juoksijoilla sellanen 2-6kg oli normi..) ja Urheilulehti ilmestyi kolmesti viikossa, eikä siellä ollut niitä käsittämättömän turhia urheilijoiden paremmukseenjärjestykseenlaittamislistoja, paitsi tietysti ajan perusteella. Ei varsinaisesti osunut silmille mitään mullistavaa, vaikka kyllä se vaan laittaa hampaita hymyilyttämään joka kerta, kun siellä aletaan niitä timanttisia juoksutekniikkavinkkejä ja valmennusohjeita jakamaan, ehkä niistä sitten toiste, sen hehkeän kiviäkin kiinnostavan kandityön muodossa.

Se huikea suoritus koski lähinnä tutkimasta lähtöä ja ilmaisten kataja-lappeenranta korispelin lippujen hakua. Näytti olevan nipussa ainakin viisi nimittäin jäljellä, joten ajoitus osui kohdalleen.

Joo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti