10.12.09

Savu nuolee raunioita

Tiedäthän miltä tuntuu pikkujoulujen jälkeisenä aamupäivänä. No eipä juuri miltään.

Kitarasankaroinnit ja juomalaulutaistot käytiin JO perinteiseen tapaan Hotel WellIslandilla. Last thing I remember, I was running for the door..Sitten olimmekin jo Nurtsin ja Liekin kanssa Yössä. Ja tulihan sinne muutkin, vaikkei Äänekoskella siellä koskaan oo päästy käymään.

Melkoisen hauska yllätys oli se, että Yöhön oli hommattu jonkunasteinen bilebändi soittamaan kovat hitit. Tulihan siellä Valonkantajaa, Tomppaa ja sen sellaista. Suljetun osaston porukkamme edusti tanssilattian etukolmanneksella varsin hyvin paikallista mentaliteettia, identiteettiä ja having-loving-being-merkityksiä Allardtin vuoden 1976 hyvinvointi-käsitteistöstä.

Joulukuun osalta kulkukännit-kortti on nyt käytetty. Edessä 3 tenttiä viikkoon, ensimmäinen niistä huomenna. Ymmärtäisitkö sinä tästä jotain? Kvantitatiiviset rakennetutkimukset olettavat implisiittisesti elämänkulun institutionaaliseksi; kvalitatiivinen vuorovaikutustutkimus voi tavoittaa myös muun kuin institutionaalisen elämänkulun, esimerkiksi elämänkulun käännekohdat.

Jos ymmärrät, niin suomenna toki minullekin. No ei, oikeasti ymmärrän tuosta kaiken, kun kerran pääsin läpi aate- ja oppihistorian tentistä, jossa käsiteltiin asioiden käsittämisen käsittämistä. Mutta mitä ihmettä tarkoittaa implisiittisesti?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti