13.2.09

Kvalitatiivinen metodi

Aamulla survoin puuron ja kahvin voimalla kohti vesijuoksua. Tasan kymmeneksi sovittu vesijuoksusetti osoittautui kulun osalta nihkeäksi. Itse saavuin paikalle aika lailla kymmenen yli, mutta en ollut ainoa. Altaaseen pommihypyllä tippuessani iskeydyin tuon vesjuoksun gasellin, pohjeluutaan kuntouttavan ja kuntoaan pohjattomaksi tekevän rokkarin kylkeen veivaamaan vauhtileikittelyä - hidasta ja vielä hitaampaa. Vain reilun puolen tunnin jälkeen seuraan liittyi myös rautaa väännelleet työtön psp:n pelaaja ja savukrapulaa potenut ex-koulukotilainen. Tunti riitti tänään.

Lounas oli normaali, varsinkin kun seuraan liittyi myös töitä työttömän lailla tekevä vesipyssyllä kohtuullista paheksuntaa penkkareissaan aiheuttanut kymenlaaksolainen. Viikonlopun resepti koostui kuitenkin hyväksi.

-kuntopiiri&leffa
-wtanssien kujuilu
-selvästi alle kyöstin yhteislähtökortteli ja päälle sprintti sekä lounas
-kikkarapään oletettava 9.14 alituksen kujuilu
-"normaali syksyinen lauantai-iltapäivä" ja varnitsan talvipäivät skrepstassa vai mikä se oli.
-paari tai vastaava
-reilu parikymppiä tiestön työstöä, raksisetti
-josba-oilers

Onhan siinä jo tarjontaa viikonlopuksi. Tietty entwine taitaa olla kellarissa. Nyt on sitten hyvä kysymys missä välissä tekee 5 sivun esseen kandityön metodeista. No kassellaa sunnuntaina. Ukonhauta muuten avautuu 5 päivän päästä.

Ja selvispä muute eilen, että Ilosaari onkin Finfemman jälkeen, ei ennen. Ei tarvikaan perua ilmoittautumista. Takaa-ajon maaliintulijoista viimeinen joutuu kuskiksi ja sitten painetaan pedaali pohjassa kasvot kohti itää. Viime yönä julkistetusta ensimmäisestä esiintyjälistasta odotan varsin ilolla näitä:

Egotrippi (2005 himos-festivaaleilla ei vielä laulettu maailmanlopun odottelusta vaan glooriasta ja vr:n ihanasta palvelusta)

Kotiteollisuus (iloisen 2008 rock-meiningin kohtuullisen usein spontaanisti kajahtanut harakat-rallatus unohtuu tuskin koskaan)

Maj Karma (joskus 2003 metallisydän saattoi soida erään kerran jos toisenkin ruokoniementiellä)

PMMP (livenä ehkä paras ikinä, viime kesänä Niinivaaran eräässä huoneistossa saatoimme joskus kolmen-neljän aikaan yöllä horjua tuon tahdis. Parasta vittu ikinä.)

Ja tietty Sulo-klubilla on perjantaina
Irina (no pokkaa meil on ainakin) ja
Scandinavian Music Group (tuon jälkeen alkaa säälittävä syksy).

Ja nyt niitä Edvin Widen korostamia vyötärölihaksia reenaamaan, hä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti