24.7.09

(Seura)töitä, töitä

Olin eilen konsulttiapuna KR:n toimistolla, kun on tuota näkemystä kertynyt kuin da vincillä. Selviteltiin kuinka monta seuratyöntekijää tarttee parin kartan tulostukseen. Tai tuli niitä ilmeisesti se nelisensataa. Ja päälle pari sataa kuntorasti- ja ketunlenkkikarttaa. Vastauksena oli 6 ja itseasiassa vasta se seitsemäs laitto ocadin kuntoon. Mut kaikenlaiset piirrot, tulostukset, leikkaukset, pussittamiset ja vielä päälle sinetöinnit onnistui lopulta mainiosti. Eihän niitä työstetty kuin koko iltapäivä. Itse keskityin piirtopuoleen ja opaskartan ideointiin. Ja niitä ideoitahan oli aika vähän.

Tänään käytiin täällä havainnoimassa monimuotosii paikkoi. Ohessa myös yksi tänne ei palata koskaan maasto. Lähinnä siksi, että päässä soi egotrippi Ilosaaresta. "me ei palata koskaan." En kerro mikä se oli, niin joku sinne vielä erehtyy karhujen ja susien syötäväksi. Paarmoja ja jotain muita pieniä lintuja oli keskimääräistä enemmän. Ne oli varmaan niitä b-kaaderin olioita, sillä niitä oli niin paljon.
Tuolla erämaalammella myö vieteltiin se iltapäivä Ilomantsissa.
Kaikenlaista harmia oli se, että taistelijan talossa oli 5euron pääsymaksu. Ihailtiin tykit pihalta ja katseltiin karttoi Suomen itäisimmällä kylällä. Itä näkyi, katottiin jo asemat valmiiks. Tuos me sit ryömitään ens vuonna, jos rähinä alkaa. Ja alkaahan se, kun käydään syssyl sotilaspartiossa, joka on Haminassa. Ja Haminahan on jo melkoisen lähellä rajaa.

Hynynenkin on käynyt Hattuvaaralla keräämässä ideoita.
PANDEMIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! huutaa WHO (ei se bändi). Kohta siulkii on flunssa. Nyt vedonlyönti pystyyn, kuka kavereistasi on ensimmäinen?

Huomenna jälleen yhdelle OTourille, jettiin ja settiin suhisemaan. Ja sitten hiljalleen kohti Funäsdalenin kukkuloita jeeerdalenin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti