6.7.09

Kreppei
Viime viikol heiteltiin Teukka "oltiin ruissis eka yö ilman telttaa" Salaman kanssa vajaa sata nauhaa metsiin Jämsästä pohjoseen. Tämä siksi, jotta voitaisiin sitten käydä paperinpalasen avulla niitä etsimässä viikonloppuna kooveen tyttöjen kanssa maestro Tainin valvovan silmän alla. Ja käytiinhän me. Taini tosin keskeytti kun tukka tarttui kiinni oksiin.

Joku vois viettää kesäpäivän toisellakin tavalla, mut aika hauskaahan se oli 9 parin kilsan (+/- ~500m) rykäsyä rullailla päivän aikana. Ja välillä satoi, niin eihän sitä biitsillä olisi tyhmempikään lojunut. Lounas jäi väliin. Ja surullista kylläkin, mutta totta, päiväkahvi. Maastot oli varsin mainiot, vaikka metsänomistajat näyttävät suurella innolla niistä raastavan irti kaiken mahdollisen. Suotakoon se herroille ja rouville, eihän niitä metsiä ilmaiseksi ole saatu, kun vaikea niitä on varastaakaan.

Tänään kävin pyöräilemässä vajaan kakkosen. Kuten myös eilen. Lähdin vain polkemaan polkuja ja pikkuteitä ja jossain vaiheessa kääntyilin suunnilleen takasinpäin, suunnat otin auringosta ja tuulesta. Takasin löysin molemmilla kerroilla, mutta miten käynee huomenna, kun suuntaan joron jäljille käpälämäkeen. Tai Vuorisjärvelle. Aivan SAma, kunhan löydän Joensuuhun viikon päästä lauantaiksi kello yhdeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti