23.11.09

Don't loose me, hey Sophia choose me!

Musta oli syksyinen taivas taas itää kohti ajellessa, päätäkin särki ja kädet tärisivät hereillä pitävästä kahvista. Toisessa käsivarressa luki "ossi", mistähän sekin siihen oli ilmestynyt? Varmaan oma nimeni.

Parasta itään menossa oli se, että vuoden viimeinen hölmöilykeikka oli ohitse jo näin marraskuun puolivälin paikkeilla. Onhan tässä näitä taas nähty ja mikään ei ole muuttunut. Miksi mikään muuttuisi. Eniten ehkä jännitti se, että olisiko jo tältä reissulta mukana tuo possutauti, kun tamperelaiset sitä niin innoissaan sairastavat. Tuskin joensuulaisiin sekään tarttuu, olemme immuuneja kaikelle, kuin teflon (brothers).

Tänään alkaa hyvä elämä: yösuunnistusta, ituja, hunajaa ja jugurttia. Huomenna innokkaasti voimareeniä ja päälle vähän liikaa sählyä. Keskiviikkona vois taputella anakynnystä ja torstaina pitkää hölkkää, ehkä jopa yösuunnistustakin, jos suostuu 10watti valaisemaan edelleen taivaan ja maat. Perjantaina taas voimat koneeseen ja lauantaina kovat - kehittyykö mikään, kysyn vaan. Siihen sitten urkkavisat ja kotiteollisuudet. No niin, ei mikään muutu, mutta eiköhän into piukassa taas nosteta nyrkkiä Valtakunnan tahtiin.

Tähän vielä on aivan pakko liittää tällainen kappale kaunista suomalaista musiikkia, silloin kun kyseiset herrasmiehet eivät vielä ottaneet musiikin tekemistä niin vakavissaan ja ansainneet sillä omaisuuksia:

We get along it's like magic has come between us
We did it all first and now everybody's
gotta learn to survive
gotta learn to stay alive
Now you say you just needed to stay away
Now you say that you are blowing yourself away
I know well what you mean when you tell me
We're running out of credit

Yeah, Everyday I will see you anyway
And I wanna do something about it
Yeah, Everyday I will see you anyway
And I wanna do something about it

We recognize the lies nothing can stop us now
we had a blast with most rediculous stories
Laughing's keeping us alive, yeah
And you know that's not a lie
Now you say don't even smile if you follow me
I see you`re not joking for the first time
I know well what you mean when you tell me
We´re running out of credit

Everyday I will...

I know well that the time has come when
everythings been said and done, well
maybe we still shouldn't give up oh yeah

Respect the fidelity
Respect the fidelity

Everyday I will..

Ja tämä mainion hauska kappale on vielä silloin Rasmus nimellä esiintyneen artistin Hellofatester -levyltä (suosittelen enemmän kuin mitään) ja nimeltään yllättäen Every day. Levy on edelleen yksi parhaista musiikkimaailman tuotoksista, mitä levyhyllystä löytyy ja tulee löytymään. Miksi toisaalta ostais huonoja levyjä.. Ja julkaisuvuosihan oli niinkin tuore kuin 1998. Silloin muuten eräs Jari Räsänen oli STT:n uutisissa, Jyväskylän asemalla sattui aika isokokoinen junaonnettomuus ja tapaus Bill & Monica oli kuumimpia puheenaiheita valtameren toisella puolen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti