10.11.09

Se on noussut kinnas taivaalle

Menneenä viikonloppuna Apulanta soitti tyypilliseen tapaansa vallattoman hyvällä meiningillä jämsäläisen Areenan lauteilla. Tuo eteläisen Suomen suurin hiihtokeskus on varsin asiallinen bilepaikka - rinteet on lähellä ja lähes joka viikonloppu siellä soittaa joku kuunneltava bändi. Joka kerta paikalla ollessani musisointi on ollut hyvää ja yleisöä kohtuullisesti. Varsin usein olen siellä vieraillutkin - pari vuotta sitten Kotiteollisuutta katsomassa ja sen jälkeen heti seuraavan kerran viime lauantaina.

Apulannan kuumin hitti oli ehdottomasti Aurinkoon. Se on lähes tuoreimmalta levyltä (Attack of the A.L people) ja joka ikinen kerta missä tahansa saa yleisön sekaisin. Nytkin näin erään maajoukkuetasolla vaikuttavan karäktäärin villiintyvän täysin. Ehkä tuohon vaikuttaa se, että juuri vuonna 1995 kyseinen herra oli juuri siinä iässä, että pitkää lettiä piti päästä heiluttamaan rankasti. Pitää vielä varmistaa asia seuraavalla kerralla tavatessamme.

Hyviä fiiliksiä tarjoili myös Kaivo. Tuota tunnelmoitiin erityisesti sateisella KRV:llä vuonna 2008. Kyseisellä viikolla heiluimme reissussa teltalla ja voin varmaan mainita, että tasan yhtenä päivänä ei satanut. Viikon meininki pysyi silti erittäin hyvänä, vaikka vaatetukset pysyivätkin kosteana. Asiaa kompensoitiin kohottamalla elimistön nestepitoisuutta, varsinkin välipäiviä edeltävinä iltoina.

Taisi muuten olla tuo samainen viikko, jolloin kohotin nimeni lihavien legendojen kastiin, sillä voitin al-sarjan. Se onkin sitten varmaan ainoa hk-makkaravoitto ikinä, kolmiloikan H14-aluemestaruuden lisäksi. Ai niin, voitinhan mie kerran arpalipulla jrv-kassin. Itseasiassa kolmesti. Pari lähtis aika halvalla, tarjouksia otetaan vastaan, otetaan vastaan.

Alla Ukkohalla, joka oli pössytellyt vähän liikaa pilveä klo 05.12.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti