16.11.09

Päivän drinkkivinkki

Ei soittanut Viikate Valomerkkiä. Ehkä siksi, että se on Kotiteollisuuden kappale. Muilta osin Viikatteen lauantai-iltainen keikka noudatteli lähinnä tuoreimman Kuu Kaakon Yllä -levyn ja Kesävainaja -ep:n tunnelmia, sillä vanhempia biisejä listalla oli vain pari. Kuolleen miehen kupletti oli juuri niin tiukka kuin Itä-Suomen tuulien alla elävän väestön sunnuntaiaamun olotila. Pohjoista viljaa ei myöskään pettänyt tunnelmallaan. Introbiisin nimi oli muuten Haaska.mp3. Se ei kuitenkaan tarkoittanu Jan Betin karaoke-esitystä vaan haaskalintujen saalistusspektaakkelia. Keikka oli nousujohteinen, sillä loppupuoli oli yhtä hittiputkea kaikenmaailman kaakkoisine kuutamoineen.

Tauolla kokeilimme päivän drinkkejä finsken kanssa. Itse en pystynyt kyseistä baarimikon taidonnäytettä juomaan. Se vain oli niin stnan pahaa ja maistui tarkalleen samalle kuin suussa lokakuun puolivälissä Jyväsjärven kanssa reissatun illan jälkeen. Nimittäin seuraavana aamuna.

Amorphiksen keikka oli juuri niin kova kuin siltä sopi odottaa. Uutta tykeistä isokaliiperisinta levyä rouhittiin kovasti läpi etenkin keikan loppupuolella. Ilolla olisin kuullut myös Silent waters tylytyksen, mutta kylläpä tuon setin kuunteli ennemmin kuin vaikka selkäänsä ottaa. Ai että oli taas mainio viikonloppuloinen. Aika hauska oli olotila sunnuntain kuntoilutouhuissa ja tänäänkään ei vielä ole lintuinfluenssa iskenyt.

I who have forged the heavens
I also have my king
To northland I was sent
I was cast to distant Pohjola
Enforced by my king's spells
His orders undenied.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti