13.9.10

Ruisleipää

Se ylimenokausi kesti viisi päivää. Toki tänään lenkki oli muotoa hölkkä-kävely-hölkkä, sillä ei voida puhua vielä mistään täysin terveestä olotilasta. Ylimenokauden lopetin siis lauantaina Jämsän ruisleipäkilpailuun, eli Elosen leipomon palkintotuotteisiin. Ja hyviä ne ovatkin.

Mapa:


Resultados

Suorituksesta mainittakoon seuraavia faktisia tosiasioita. Eli poikkeuksellisesti pohditaanpa kisasuoritus läpi.
K-1 Selkeä suunnitelma - suunnalla rinteeseen, jota pitkin rastia edeltävälle suolle. Pysähdyin suolle tullessa, sillä olin hetkellisesti eri mieltä etäisyyksistä eri kohteiden välillä. Rastinenä vaikutti olevan todella kaukana. Epävarmuus harmitti.

1-2 Uintireissu leveässä ojassa noin kainaloita myöten. Jotkut varmaan kiersivät padon kautta kauhiasti ylimääräistä. Itse en harkinnut edes moista. Jarruttelin ennen rastia, sillä mietin tuota 2-3 reitinvalintaa.

2-3 Jarru jäi päälle vielä rastilla parin sekunnin verran, kunnes päätin välttää vihreän ja kiertää oikealta. Otin siis hieman ylimääräistä nousua ja juoksuvauhti tuntui ihan naurettavalta, kun ei vain päässyt mihinkään. 30sek pataan.

3-4,4-5,5-6,6-7,7-8. Ei mitään kummempaa, löysä fiilis. Vitoselle nousin vahingossa huipun kautta, kun tarkoitus oli mennä rinteessä. Mäki olikin pienempi kuin oletin. Muuten vain leimaamista. Kasille juostessa katselin olisiko jotain päällikkövalintoja pitkälle välille.

8-9 Ja pysähdyin vielä rastilla varmistukseksi -> Suoraan.
Tien jälkeen ajauduin turhaan vähän vasemmalle, kun kompassikontrolli oli aika heikko. Taisin ajatella, että tässäkin tulee pataan rankasti.

9-10-11-12-13-14 Törkeän siistiä erämaa-aluetta. Nautiskelin maisemista enemmän kuin keskityin suunnistukseen. Oli niin paljon aikaa, kun ei jaksanut juosta niin kovaa, että ei kerkiäisi katsoa kaikkea oleellista.

14-15 Suunnitelma oli vain katsoa ison metsän kulmaa, jonka takana rasti olisi. Jostain syystä rullasin silti kulmasta oikealle ja suolle ennen kuin kampesin itseni rastille. Älyttömän tyhmä virhe. +15sek.

15-16 Tähän en tehnyt tarkempaa suunnitelmaa ja ensin ajattelin juosta alun suota rinteen alla. Menin kuitenkin päälle kun näin ajouria menevän sinne. Muuten työntämistä ja tuo oli oikeastaan ainoa väli koko radalla, kun yritin runnoa kovempaa vauhtia. Silti yli 20 sek Jonesiin. Siitä 3 sek, kun pysähdyin ojalla ja yritin nähdä risteyksen. En nähnyt ja jatkoin yli luottaen suunnilleen olevani oikealla kohdalla.

16-17 Basikkia.

17-18, ois voinu juosta suorempaankin.

18-19 Hurjaa nollanäkyväisyyttä, lipsautin oikealta jo ohi.

19-20-M Sinne vaan.

Kokonaisuutena suoritus oli varsin hallittu, pääosin oli fiilis, että olisi kiva olla jo tuolla 50-200 metriä edessäpäin, jossa suunnistus oli jo menossa. Sitä se flunssailu teettää.


Ja mitä tulee valittamiseen kolmen euron paikoitusmaksusta ryhmä2:n tulevissa SM-kisoissa, niin hajotkaa siihen. Jos on varaa ajaa autolla kisapaikalle, niin on varmaan varaa maksaa se 3 euroakin! Ja jos kyydissä on vaikka 2-3 muuta niin kovin on köyhästi asiat, jos SM-tason harrastamisesta ei tuon vertaa pysty maksamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti