12.5.11

In English PleaseTuollaisen teoreettisen mallin huippu-urheilun modernisoitumisesta olen tässä vaiheessa rakentanut käyttämällä systemaattista evolutionismia analyysin taustalla.


Tässä sitten tuo GT-käsite hieman selvemmässä muodossa. Tästä on muuten vielä erittäin paljon sanottavaa Suomi-yhteydessä.


Joitain johtopäätöksiä. Sori Tiikeri.


Ja jatkohommia on vino pino. So long. Pikkupoika on samaa mieltä.

2 kommenttia:

 1. No en kyllä ymmärtänyt mitä tässä on uutta. Tuo triangelihan on vanhaa. Mitä uutta systemaattinen evolutionismi tuo? Vai onko se uusi juttu tässä tarkastella huippusuorituskykyisyyttä eikä pelkästään lajista johtuvaa huippu-urheilustatusta?

  t. Tyhmä

  VastaaPoista
 2. Maajoukkuemarkolle, en muista ihan tarkkaan mitä kaikkea kommentoit, mutta heitetään tähän Tamin kolme prinsiippiä:

  1) GT on todellakin vanha käsite, mutta kuten huomaat, olen uusinut sisältöä. Joten jo siinä on uutta. GT on työkalu, jota muutkin ovat käyttäneet. Näin on usein historiantutkimuksessa, ymmärtänet varmaan miksi. Käytän sitä tässä eri toimijoihin kuin aiemmin. Se on oleellista.
  2) Systemaattinen evolutionismi antaa teoriapohjaa käsitellä h-u:n muutosta, modernisaatioprosessia. Ei sen itsessään ole tarkoitus tuoda ns. uutta, vaan se on työkalu, jonka avulla mahdollisesti löytyy uutta. Kuten on jo löytynyt se, että moni tutkija on ollut väärässä modernisoitumisen suhteen. Tästä lisää toiste..
  3) Hockey is a momentum game. Ja sitä rataa Ruotsi kumoon.

  Ai niin, nuo diat ovat englannin näyttökoe-esityksestä, joten eivät ehkä avaa asiaa kauhean syvällisesti. Mutta oisitpa ollut kuuntelemassa. Oli paljon lisää hienoja dioja ja kuvia..

  -kr

  VastaaPoista