4.3.09

Ja uusi aate maata valtaa

Espanjassa ajattelin toteutta vehkalahtelaista linjaa tai harjoitusteoriaa, joka kantaa nimeä rääkkiviikko. Oikeastaan en tiedä, mitä se tarkoittaa, mutta se kuulostaa melko mehevältä paketilta fiksuja harjoituksia. Esimerkiksi vaikka TV-reipas + TV-kova (päivien viemää + emmerdale). Tuollaisia ne isot pojat kuulemma tekevät.

Toinen toistaan hurjempia lukemia liikkuu joensuulaisissa ruokapöydissä, kun satunnaisesti tummat jutut kääntyvät harjoitteluun ja varsinkin siihen kuuluisaan MÄÄRÄÄN. Kuka on tehnyt pari kakkosen latua päivään (ns 2+2 reenimetodi. Kuten eilen, tänään ja todennäköisesti huomennakin), kuka on hiihtänyt 3000 kilometriä (umpihangessa ja lähinnä Pärnän kilpavitosta), ja kenellä on illalla määrikset ja kuka sorvaa tv-kovan rautapohjaisilla kumikengillä. Yhtä kaikki, riippumatta uhon määrästä, sp ex-murtumansa kanssa toteaa nylkevänsä kaikki, kun keväällä pääsee irti, "nauttikaa nyt." Niin ja ei ne jutut oikeasti tummia ole, kun suurin osa nauraa jatkuvasti. Vaikka yleensä syyttä tai vahingonilosta.

Huomenna suoritan junamarssin reittiä jns-psmk-jms ja jatkan pimeän turvin moottorimarssipartiossa jms-hki, josta lento-operaation turvin helsinginforsse-dusseldorffiina-alibabacante, toivottavasti ei kuitenkaan tarvitse kokeilla laskuvarjohypyn pikakoulutusta. Ja sit pääsee piru irti, puristan hiekat timanteiksi päkiöiden tuottaman iskun turvin sekä juon ainakin seitsemäntoista kupillista espressoa, sillä oikeaa kahviahan ei tuosta maasta saa edes rahalla.

Enkä pummaa metriäkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti