19.3.10

Tänä päivänä..

aion olla tanssimatta. Maan alla noin kuuden sylen syvyydessä esiintyy herra nimeltä Ylppö. Maj Karman Kauniiden Kuvien solisti takavuosilta uusine Ihmisorkestereineen on sen verran kuunneltavaa musisointia, että kutsukoon Kellari tänä iltana, sillä siellä hän on. Tulipa pitkä lause. Vieläpä kovin raskas sellainen. Vastaavia kirjailin noituushistorian tenttiin tänään kymmenittäin. Kyllä tentaattori kiittää. Ja hylkää. Raskaita olivat myös viikon viidennen vetoharjoituksen vedot.

Jos jotain biisilistantapaista laitetaan, niin tässäpä olisi sitten tämä sapluuna:

- Paraatimarssi (Ilosaari 2008 muuten alkoi Ihmiset tulevat -rallatuksella, tää vois olla uusi vastine. Ilosaaressa oli muuten kivaa silloin(kin).)
Sitten kun yleisö on lämmitelty tuolla kompilla alkaa varsinainen show tietty uuden levyn avausraidalla. Sopii myös ekaksi biisiksi paremmin kuin paremmuus.
- Riisu siipesi
- Piraija
- Kleopatra
- Hylättyjen valtakunta
- Videovuokraamon tyttö
- Pojat ei tanssi
- Sata vuotta (tätä ei välttämättä tarvis vetää ollenkaan)
No ihan sama soittakoon vaikka kaikki biisit ja pari Karman kappaletta siihen päälle.

Ja encore-jumppana ainakiiii
-Horros
-Kehtolaulu


Tässä sitten Mikko Kalevi Mäntymäen vinkki illalle:
Sano, että olen älykäs Sano, että sukuni on todella rikas, sano että, nostan paljon penkistä Sano, että olen tyylikäs Sano, että se on kyllä sun oma vikas jos et sä tajuu, että mut kannattaa pokata  Sano ihan mitä vaan jotta saadaan ne tytöt kiinnostumaan Sano ihan mitä vaan jotta saadaan ne tytöt kiinnostumaan  Sano, että olen ollut TV:ssä Sano, että tunnen tähtiä Sano, että huumori kukkii kyllä Sano, että pidän sitä taitoa yllä  Sano ihan mitä vaan jotta saadaan ne tytöt kiinnostumaan Sano ihan mitä vaan jotta saadaan ne tytöt kiinnostumaan  Valehtele, satuile, väritä ja liioittele  Sano ihan mitä vaan jotta saadaan ne tytöt kiinnostumaan Sano ihan mitä vaan Sano ihan mitä vaan Sano ihan mitä vaan Sano ihan mitä vaan Sano ihan mitä vaan Sano ihan mitä vaan  Älä pysy, älä pysy totuudessa Älä pysy, älä pysy totuudessa Älä pysy, älä pysy totuudessa Älä pysy, älä pysy totuudessa Älä pysy, älä pysy totuudessa Älä pysy, älä pysy totuudessa Älä pysy, älä pysy totuudessa Älä pysy, älä pysy totuudessa
Tuota ei U-tubesta löydy, joten laitetaan HORROS.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti