30.3.10

Färsk potatis och sill

Sverige, sverige älskade vän. En tiger som skäms. Kuuntelematta parasta.

Muinaisina vuosina Hankasalmella laitoin stereoista kajahtamaan Kentin Sverigen. Kovaa. Jos jossain biisissä on tunnelmaa niin tuossa sitä on. Samoin kuin Turkan ja SPn Loirifiilistelyistä viime syksyltä. Kenttiä kuunnellessa tosin juodaan jotain muuta kuin mustaa lonkeroa. Mikäs se nyt on se ruotsalaisten lempijuoma. En tiedä, mutta heti huomenna selvitän.'(Copyright Pekka-Kaivo Arisaari).

Täytyy myöntää, että jälleen viikonloppuiltana tuli käytyä keikalla paholaisen sanansaattajien kokouksen jälkeen. Ja se oli varsinainen kokemusten summa vaikkei edes herunu. Pistettiin tanssilattialla aivan kaikki peliin, hoidettiin hommat miljoonasti. Keikan kohokohta saattoi silti olla introbiisi, joka muuten oli michael knight (miten se kirjotetaan??) -tunnari ja cribs-mallin screeneillä pyöri video jossa oli Kitti punavaloineen ja kaikki sellaset setit. Toinen kohokohta oli loppu.

Biisilistassa oli kaikenmaailman voittamattomat, timantit, boogiet, osa noista edellämainituista ja sellaset sit mitä ei tässä mainita. Kaikki peliin, joka kaupunki messis. Poikien uskottavuutta triplasi se, että Elaelaela muisti toistaa varmasti kaikkien biisien väleissä pariinkin otteeseen kaksikon uudesta Mun tie tai maantie - levystä, jota Fintelligenssin kaksikko mainosti olevan ostettavissa kaikkialla ja levyn nimi on muuten Mun tie tai maantie ja seuraavaksi muuten levyn nimikkobiisi Mun tie tai maantie. Tuon biisin nimeä kantavan levyn ostamalla tuet Fintelligenssin toimintaa, joka on juuri julkaissut Mun tie tai maantie pitkäsoiton, jolta löytyy timanttisen ihana hitti. ROTKO.

Eikö ollutkin kiva. Tykkään kovasti myös tästä suomilyriikan ruumillistumasta:

"Sä luulet olevas kuuma kissanainen, mut mieleen tulee lähinnä Jutta Urpilainen"


Aivan aluksi sanottakoon, että ylläoleva ei ole mikään poliittinen kannanotto, olenhan poliittisesti sitoutumaton korrektin ja riippumattoman asiantuntijatiedon kannattaja. Puolestani demaripuolue saa ihan hyvin jatkaa oppositiossa papukaijoineen.

So long, näkyy kohta Karlin kruunuilla mämmiä syömässä. Onko pääsiäinen muuten se aika, kun syödään mämmiä? Vai laskiainen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti