24.5.10

Hyttyset hyökkää

Pöytä on katettu näiden sateiden jälkeen niille miljoonille itikoille, jotka nousevat lätäköiden reunoilta hämärtyvässä illassa. Lehdistö spekuloi jo koetaanko kaikkien aikojen hyttyskesä, radiossa annetaan uv-indeksien sijasta hyttyspilvivaroituksia ja televisiossa kuvataan läpeensä verestä imettyjä ihmisraatoja.

Juostiinpa viikonloppuna suunnistuksen SM-erikoispitkä matka. Tuo nimihän on täysin päätön, mutta pitihän ne nimet vuonna 200x yhtenäistää kansainvälisiin mittoihin - nyt meilläkin on uljas uusi ultralongamme.

Viime vuonna olin kyseisessä erikoistamisessa 39 ja eroa kärkeen kertyi viitisenkymmentä minuuttia. Tänä vuonna sijoitus kipusi jo pykälällä ollen 38 ja aikaerokin jäi selvästi alle 40 minuutin. Kehitys kehittyy kehittymistään ja trendi on näkyvissä. Heti ensi vuonna sit jo 37.

Onko kaikki ohi. Ei. Seuraavana siintää edessä gradun palauttaminen ja valmistuminen. Kutsukortteja juhliin kirjoittelin tuossa jo vinon pinon ja varailin juhlaan pitopalvelun ja 100 litraa olutta, jotta sitä ainakin on. Ei vaiskaan taaskaan.

Viikon ohjelmassa on ainakin vähemmän politiikkaa ja enemmän intervalleja kuin menneenä kuukautena. Lisäksi työstän raha-anomukset kuntoon niin Kelan suuntaan kuin muillekin velallisille. Rahaa sataa. Ensi viikoksi sitten taimia istuttamaan ja ne palkkarahat mie käytinkin jo ennalta! Se on sitä hyvää länsimaista taloutta, että otetaan rahat, käytetään ne ja katsellaan sitten, josko niitä rahoja jotenkin voidaan korvata. Yleensä ei ja tässä sitä nyt sitten ollaan velallisia kaikki kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti