4.5.10

Hunajata hunajata!

Ruotsin Finspångissa suunnistetussa perinteikkäässä Tiomila-viestissä kilpaillut Joensuulainen Kalevan Rastin kakkosjoukkue ei saavuttanut täysin tavoitteitaan suunnistuksen saralla, sillä tuloksena oli vain kohtuullinen kolmatta paras kakkosjoukkuesijoitus eli 45 ja viestin voittokin lipsahti Kalevan Rastin ykkösjoukkueelle, joka totta vie ansaitsi voittonsa. Saattoi siinä yksi jos toinenkin herkistyä tilanteiden ratkettua. Myös paluumatka oli mukavinta mukavuutta. Ehkä sitten jo Jukolassa kakkonen haastaa ykkösen..

Lihaa ja hengenravintoa.

"Aika hyvin kulki tanssi eilen", kiteytti joensuulainen suunnistusvaikuttaja Urjalan karkkitukun asvalttikentällä seisoskellessaan. Veikkaan myös Adamin ja Janin pitäneen kohtuulliset voittobileet Haldenin seuramajalla MM-leirillään.

Eilen sitten alkoi SP:n jo lanseeraaman Rakkauden kesä 2010:n hengessä myös Nautintojen kesä 2010, kun koh-tuul-li-sen pitkän, mutta lyhyeltä tuntuneen junailun aatelistoon kuuluneen matkailun päätteeksi saunoimme Niinivaaralla nesteet kehosta nilkkojen kautta ulos.

Kesän tavoite on nauttia isosti aamukasteisilla liikuntahetkillä, erämaalampien rannoilla, Jokiaseman aamupaloilla ja Marttakahvion pullakahveilla, Mokoman keikalla, Ilosaaren evoluutioesityksillä, Pielisjoen viilentämillä pohkeilla, kaupungin voittajille lahjoittamilla tonteilla mökkienrakennustalkoissa ja tietysti erilaisen matkailun merkeissä. Ai että mitä fiiliksiä.

Ja tässä ulos katsellessa keli onkin varsin nautinnollisen joensuulainen - lunta sataa näin toukokuun neljännen päivän kunniaksi!

Tulossa on top10 nautintojen kesä 2010 -kuvasarja. Alla julkaisemme pre-Nautintojen kesä kuvan.


Nyt on vuorossa 14h unien päälle otettavat pari kuppia kahvia ja parin tunnin päiväunet. Jonka jälkeen palaamme lumiselle tiestölle ehkä jo heti huomenissa. Kovan luokan spekulaatio (yksi niistä harvoista spekulaatioista) oli se, että ankkuriosuudesta palautumisessa menee varmaan viikko. Näkisin kuitenkin parin päivän palautumisen tarpeen aiheutuvan enemmän muusta kuin suunnistuksesta.

Barefoot runningista seuraava askel on muuten elephant foot orienteering. Siitä lisää ehkä toiste. Pioneerityö kyseisen liikuntamuodon saralla tapahtui viikonloppuna.1 kommentti: