24.1.10

Juoksen långan, jos te hoidatte loput

Eilen valehtelin itselleni. En sentään päin naamaa, kun ei ollut peiliä kohdalla juuri silloin, mutta ajatuksena aika lailla noin. Asennoiduin tekemään 40 minuutin vesijuoksun. Sillä motivaatiomaksimi vaikutti riittävän ehkä 25 minuuttiin. Kuitenkin 33 minuutin kohdalla uskottelin lopettavani 50 minuuttiin.

Näin kului 55 minuuttia.

Laskelmoin siinä ohessa, mitenkä tässä pitäis harjoitella. Nurcci vetää vesijuoksuvetoja, niin minäkin. Isot pojat hiihtää, niin minäkin. No ei vais, lähinnä soudan ja huopaan konsepti 2:lla pakarat tunnottomaksi. Lance polkee aika-ajoissa jopa 200 rpm:llä. Minä en, mutta aika lähelle jo taidan päästä. Tehot voi olla eri luokkaa. Hantteristo innostui catchingistä, itse oon kanssa kovasti ollut pyyntiä suorittamassa. Pipo puhuu suorituksen hallinnasta, itsellä on jo änärissä päällä noin 70 ottelun voittoputki joulukuun lopulta, joten hallussa on suorittaminen.

Näin kului viisi minuuttia.

Toki vesijuoksu vaatii kohtuullisen suurta itsekuria, että viitsii sahata sitä samaa rinkiä. Tunnin kohdalla totesin, että nyt vedän vielä 20 kierrosta. Ja se oli muuten lyhyt kierros se. Pojat vetivät samoilla hetkillä 25 kierrosta ja sen kierroksen mitta oli aika tarkalleen 325 metriä. Paitsi sillä hullulla tsekillä joka kiekka kuulemma oli noin 330 metriä. Jossainhan ne erot on tehtävä. Ei se haaskan harjoitus silti tainnut ihan suunnitelman mukaan loppuun mennä.

Ja tätä jatkui vielä kaksikymmentä minuuttia.

Saunassa sitten spekuloitiin tonttiin tippuneita koelentokeskuksen lentäjätaitureita neljän eläkeläisen kanssa. Nämä samat tyypit polkivat vettä ihan yhtä pitkään kuin itsekin poljin. Eli kohtuullisessa kansallisen tason 75-sarjalaisen kunnossa tässä ollaan kevättä kohti menossa. Eivät muuten olleet samat herrat, jotka pääsivät Euroviisukarsinnan loppuvaiheeseen.

Siihen päälle myslit, hunajat ja idut (kotiviljelmästä, on kuules sellaisella tasolla toiminta, että tässä voisi pian alkaa itukauppiaaksi) jogurtilla. Aika herkullinen on tuo setti.

Illalla sitten pataan Nurcilta 7-1 änärissä ennen Bar Playn tsekkausta. Vetoan eri konsoliin ja peliversioon. Playhin saapuivat myös kohtuullisesti eilenkin pelanneet Jokipoikien kiekkosankarit. 6-1 päihin Kiekko-Vantaalle. Keskiviikkona sama poikalauma kävi Rovaniemellä näyttämässä lappilaisille maalintekemistä 1-8 numeroin. Vire on ihan jees.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti