2.1.10

Talvikylissä

Voi tätä uuden vuoden riemua. Parisen viikkoa lojuin kipeänä, kunnes päästin tossut irti juoksun merkeissä ja kävin Himoksessakin kolmisen kertaa joulun aikoihin. Tuloksena oli kokonaiset kolme hyvää harjoituspäivää ja mahdollisesti jollain asteella murtunut kantaluu, kun muutamat hypyt otin alas vähän turhan joustamattomasti. Pitäisi vissiin käydä laudan päällä useammin, niin pysyisi tuo tuntuma paremmin. Ja luonnollisesti jatkoin hyppimistä vaikka sattui.

Hauskaa tietysti rinteillä oli, mutta se, että nyt ei pysty kivuitta kävelemään ei välttämättä ollut tuon hauskuuden arvoista. Ehkäpä tästä selviäisi säikähdyksellä ja vähän lyhyemmällä juoksutauolla, jos tuota tuuria olisi. Mutta huonoltahan se vaikuttaa tuon tuurin osalta, kun pari tenttiä kolahti hylätyksi joulukuun osalta. Se siitä siis, ei muuta kuin kesäksi rantakuntoon rojekti käyntiin ja vatsoja vääntämään. On se niin riemastuttavan mukavaa puuhaa. Mutta jumppaa jumppaa, humppaa humppaa. Ja eiköhän tuo maastopyöräilykin ohjelmistossa ole, kun Itä-Suomen kelit ovat niin hyviä.

Oletteko muuten miettineet miksi rukoukset päätetään aina egyptiläisen jumalan Amonin nimen lausumiseen? Ja miksi NEONVÄRISET HIIHTOPUVUT OVAT TAAS IN? Majdicin syke on juuri nyt 184 ja 95% maksimista. Ja kisaa on käyty noin 7 minuuttia. Ei ole varsinaisesti mitään passailua ilmassa. Ja nyt näytti 97% 4,5km kohdalla ja Kowalczykki irtoaaa! Mutta missä on Virpi!? Kuulemma yläalueen tehoista on kiinni nyt. Ja alamäessä palautuu. Syväanalyysi.com.

Hei otettaisko hitaasti kiiruhtamisen kilpailu mukaan suunnistukseen? Pihkalan Lauri kehitteli sen noin 80 vuotta sitten suunnilleen. Siinä vedetään eka tietty matka tiettyyn aikaan, siten, että aikaa ei saa alittaa. Ja sitten pikataival tupla-ajalla. Tuota eivät aivan kaikki kilpajuoksijat ja hiihtäjät oikein arvostaneet, sillä koko ajan rajoilla meneminen oli paljon hauskempaa kuin passailu.. Pikataipaleelle tietysti micr-oota ja vaikka estejuoksua.

Majdicilla oli nyt syke 99% Moni luulisi, että alkaa vähän happamoituminen häiritsemään rentoutta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti